Cheesecake -ul cu ananas si nuca de cocos este un desert delicat si delicios. Se prepara repede si este ideal pentru mesele festive.
Ingrediente pentru cheesecake-ul cu ananas si nuca de cocos
250 grame biscuiti digestivi
125 grame unt
500 grame crema de branza
150 grame zahar
3 oua
100 ml lapte de cocos
450 grame ananas
nuca de cocos.
Cum se prepara cheesecake-ul cu ananas si nuca de cocos
Incinge cuptorul la 160 de grame. Unge cu unt o tava rotunda. Intr-un bol faramiteaza bine biscuitii si amesteca cu untul pana obtii o pasta. Tapeteaza tava cu aceasta pasta. Da la rece cateva minute.
Intr-un bol amesteca crema de branza cu zaharul. Adauga pe rand ouale si amesteca bine. Adauga apoi laptele de cocos si incorporeaza si bucatile de ananas. Toarna compozitia in tava.
Da tava la cuptor pentru 60 de minute. Stinge apoi focul si lasa cheesecake-ul sa se raceasca in cuptor, cu usa intredeschisa.
Presara apoi pe deasupra nuca de cocos.
Cum se serveste cheesecake-ul cu ananas si nuca de cocos
Cheesecake-ul cu ananas si nuca de cocos se serveste ca atare.