Deserturi

#bavareza cu struguri #desert struguri #bavareza #desert

Cum sa prepari cea mai buna bavareza cu struguri

Strugurii sunt vedetele sezonului, asadar nu rata sansa de a prepara cele mai bune retete pentru a-i rasfata pe cei dragi. Iata cat este de simplu sa prepari o bavareza cu struguri.

Ingrediente pentru bavareza cu struguri

  • 400 g branza de vaci
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 2 foi gelatina
  • 300 g struguri
  • 100 g zahar
  • un praf de sare
  • coaja de la o lamaie

Cum se prepara bavareza cu struguri

Intr-un vas cu apa rece adauga foile de gelatina.

Intr-o oala care nu se lipeste adauga smantana, sare si zaharul si pune oala pe foc mic. Cand zaharul s-a topit se ia de pe foc si se adauga gelatina. Amesteca bine pana se topeste complet.

Adauga smantana peste branza de vaci si mizeaza bine cu ajutorul mixerului pana obtii o compozitie omogena. Incorporeaza apoi coaja de lamaie.

Intr-o forma de tort sau alta tava cu fund detasabil, adauga boabele de struguri si apoi toarna crema obtinuta. Lasa prajitura la frigider peste noapte.

Cum se serveste bavareza cu struguri

Serveste bavareza cu struguri alaturi de un pahar de must alb.

Sursa foto: pinteres.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare