Deserturi

#cheesecake rapid #cheesecake simplu #retete Cheesecake #deserturi #dulciuri #cheesecake ciocolata #cheesecake

Cum sa prepari un cheesecake din doar trei ingrediente

Retetele de cheesecake par complicate si greu de preparat? Ei bine, exista si retete simple pe care oricine le poate prepara acasa fara sa dea gres. Una dintre ele, este de plida, acest cheesecake din doar trei ingrediente. Iata cat de simplu se prepara:

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 250g crema de banza
  • 250g ciocolata alba

Cum se prepara cheesecake-ul din trei ingrediente

Preincalzeste cuptorul la 180oC si tapeteaza o tava de tort, cu hartie de copt.

Topeste ciocolata la bain marine, amestecand continuu. Las-o apoi sa “odihneasca” timp de un minut. Intre timp pune crema de branza intr-un vas pentru mixer si mixeaz-o pana cand devine usor spumoasa. Incorporeaza apoi ciocolata si mixeaza foarte bine pana cand obtii o compozitie omogena. Incorporeaza treptat galbenusurile de oua, amestecand foarte bine dupa fiecare in parte.

Separat, intr-un alt vas, bate albusurile spuma cu un praf de sare. Incorporeaza albusul peste crema de branza si ciocolata, cu ajutorul unei spatule, folosind miscari circulare, de jos in sus.

Pune compozitia in tava si coace cheesecake-ul timp de 30-40 de minute la foc mediu.

Cum se serveste cheesecake-ul din trei ingrediente

Lasa cheesecake-ul sa se raceasca complet inainte de a-l taia. Il poti servi alaturi de fructe poaspete de sezon sau dulceata de fructe.

Sursa foto: finedinelove.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare