Deserturi

#desert #vanilie #desert vegetarieni #prajitura vegana #prajitura vanilie

Desert aromat pentru vegetarieni: prajitura vegana cu vanilie

Prajitura vegana cu vanilie este un desert delicios si foarte sanatos, pe care il poti consuma oricand alaturi de o cafea cu lapte vegetal, daca urmezi o dieta vegetariana.

Ingrediente pentru prajitura vegana cu vanilie

  • 1 1/2 cana de faina
  • 1 cana de zahar
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • un praf de sare
  • 1/2 cana de ulei vegetal
  • 1 cana de lapte din soia
  • 1 lingura de esenta de vanilie
  • 1 lingura de otet

Cum se prepara prajitura vegana cu vanilie

Amesteca faina, zaharul, bicarbonatul de sodiu si sarea. Adauga uleiul vegetal, laptele din soia si esenta de vanilie si omogenizeaza compozitia. Incorporeaza otetul si pune coca intro tava tapetata cu hartie de copt, dupa ce ai uns-o si ai presarat faina pe ea. Las-o la copt timp de 30 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade.

Cum se serveste prajitura vegana cu vanilie

Acest desert se serveste la temperatura camerei, alaturi de o cafea, de fructe proaspete sau chiar de un pahar de iaurt de baut vegetal.

Sursa foto: tofutummy.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare