Deserturi

#desert dietetic nutella #desert nutella #desert dietetic # nutella

Desert dietetic cu Nutella. Are doar 150 de calorii si este gata in cateva minute

 

Vrei sa ajungi cat mai repede acasa ca sa savurezi un desert delicios? Iti propunem o reteta super simpla, usor de preparat, cu Nutella, care nu are nevoie de coacere si se prepara in doar cateva minute.

Pentru ca este un desert dietetic are doar 150 de calorii, nu contine smantana si nici unt. In plus, imediat dupa ce il prepari il bagi putin la frigider apoi poti sa il savurezi.

Ingredientele de care ai nevoie pentru trei portii: ​​

  • 60 de grame de Nutella,
  • trei biscuiti fara zahar,
  • o ceasca de cafea;
  • cateva migdale.

Pentru crema de ciocolata aveti nevoie de:

  • 150 de grame de ricotta;
  • 50 de grame de iaurt grecesc;
  • 30 de grame de pudra de cacao;
  • 20 mililitri de lapte de soia (migdale);
  • indulcitor in forma lichida.

Mod de preparare:

Amesteca cu un tel electric ricotta cu iaurtul si cacao. Adauga apoi putin lapte si amesteca pana cand se incorporeaza toate ingredientele. Adauga apoi putin indulcitor. Ia un inel de bucatarie, cu diametrul de 6 - 7 cm, pe o farfurie plata si umpleti-l cu biscuiti sfaramati, care vor fi baza portiunii noastre unice. Uda biscutii cu cafea si fii atenta ca aceasta sa fie absorbita complet.

Intinde Nutella peste primul strat de biscuiti, apoi ricotta si deasupra desertului presara cacao si fulgii de migdale. Pune prajitura la frigider o ora, apoi o poti servi cu familia sau invitatii tai.

Acum nu mai ramane decat sa bagam desertul in frigider timp de o ora. Cand desetul s-a intarit, se scoate inelul si se serveste langa o ceasca de cafea. Pofta buna!


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare