Deserturi

#fursecuri de post #dulciuri post #retete fursecuri #retete post #fursecuri #deserturi

Deserturi de post: Retete de fursecuri cu doar 5 ingrediente

Fursecuri de post cu ovaz si curmale

Ingrediente:

  • 1 ceasca de curmale hidratate in apa
  • 1 banana medie
  • 2 linguri unt de migdale sau de arahide
  • 3/4 cana faina de migdale
  • 3/4 cana fulgi de ovaz

Mod de preparare:

Marunteste curmalele in robotul de bucatarie sau taie-le cubulete foarte mici. Pune, in blender, banana, untul de arahide sau migdale, faina si fulgii de ovaz si mixeaza totul pana obtii un aluat umed si lipicios. Daca este prea moale, mai adauga putina faina de migdale sau ovaz. Incorporeaza curmalele in aluat sau, daca nu le vrei in interiorul frusecurilor, le poti pune deasupra, in tava. Apoi, ia cu lingura din aluat si asaza fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la distanta de 4-5 cm unele de altele. Coace-le timp de 15-18 minute, la 170 de grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare