Deserturi

#retete rapide dulciuri #desert #dulciuri

Doua retete de dulciuri preparate "la rece"

Bomboane din floricele de porumb

Ingrediente

  • 6 cesti floricele nesarate
  • 3 cesti covrigei stil brezel
  • 2 cesti mix de nuci pisate
  • 1 ceasca stafide aurii
  • 1 pachet glazura de vanilie
  • 2/3 ceasca topping de caramel

Cum se prepara bomboanele din floricele de porumb

Amesteca intr-un castron adanc floricelele de porumb, covrigeii zdrobiti, mixul de nuci si stafidele. Topeste intr-o craticioara glazura de vanilie, apoi amestec-o cu toppingul de caramel. Toarna dressingul obtinut peste amestecul din castron si omogenizeaza astfel incat sa cuprinda tot aluatul de bomboane. Pe o tava acoperita cu hartie cerata aseaza cu o lingurita gramajoare din acest aluat, apoi lasa-le cel putin o ora la frigider ca sa se intareasca.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.