Deserturi

#retete rapide dulciuri #desert #dulciuri

Doua retete de dulciuri preparate "la rece"

Bomboane din floricele de porumb

Ingrediente

  • 6 cesti floricele nesarate
  • 3 cesti covrigei stil brezel
  • 2 cesti mix de nuci pisate
  • 1 ceasca stafide aurii
  • 1 pachet glazura de vanilie
  • 2/3 ceasca topping de caramel

Cum se prepara bomboanele din floricele de porumb

Amesteca intr-un castron adanc floricelele de porumb, covrigeii zdrobiti, mixul de nuci si stafidele. Topeste intr-o craticioara glazura de vanilie, apoi amestec-o cu toppingul de caramel. Toarna dressingul obtinut peste amestecul din castron si omogenizeaza astfel incat sa cuprinda tot aluatul de bomboane. Pe o tava acoperita cu hartie cerata aseaza cu o lingurita gramajoare din acest aluat, apoi lasa-le cel putin o ora la frigider ca sa se intareasca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare