Deserturi

#fursecuri #retete fursecuri #fursecuri cu branza #fursecuri aromate #fursecuri vanilie

Fursecuri cu branza cremoasa si zahar brun

Fursecurile cu branza cremoasa si zahar sunt un desert gustos, ce pun la dispozitia degustatorului doua texturi care merg perfect impreuna: cremos-gumat si usor crocant.

Ingrediente pentru fursecurile cu branza cremoasa si zahar brun

  • 1 ceasca de zahar brun
  • 1 ceasca de unt
  • 90 g de branza cremoasa grasa
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de esenta de migdale
  • 1/2 lingurita de esenta de vanilie
  • 1 galbenus de ou
  • 2 1/4 cesti de faina

Cum se prepara fursecurile cu branza cremoasa si zahar brun

Amesteca zaharul, untul topit, branza cremoasa, sarea, esentele de vanilie si de migdale cu galbenusul de ou pana cand compozitia devine omogena. Adauga treptat faina si lasa aluatul la racit timp de minim 8 ore.

Intinde aluatul si decupeaza din el ce forme doresti pentru fursecuri. Dupa ce le-ai decupat si asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, presara bomboane colorate sau zahar colorat deasupra lor.

Preincalzeste cuptorul la 190 de grade si coace fursecurile timp de 7-10 minute, pana cand capata o culoare aurie.

Cum se servesc fursecurile cu branza cremoasa si zahar brun

Aceste fursecuri sunt mai gustoase reci. Le poti servi alaturi de un ceai de iasomie sau de fructul pasiunii, ale caror arome se potrivesc cu cele de vanilie si migdale ale biscuitilor.

Sursa foto: simplequintessentialcuisine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare