Deserturi

#nuci #fursecuri #nuci de macadamia #ciocolata alba #fursecuri de ciocolata

Fursecuri delicioase cu ciocolata alba si nuci de macadamia

Fursecurile delicioase cu ciocolata alba si nuci de macadamia sunt o alternativa dulce si sanatoasa la gustarea dintre mese, dar merg perfect si alaturi de o ceasca de cafea.

Ingrediente pentru fursecuri cu ciocolata alba si nuci de macadamia

  • 150 g zahar alb;
  • 150 g zahar brun;
  • 2 oua;
  • putina sare;
  • 120 g unt;
  • 120 g grasimi vegetale pentru patiserie;
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu;
  • 2 lingurite extract natural de vanilie;
  • 1 lingura apa fierbinte;
  • 550 g faina;
  • 450 g chipsuri de ciocolata alba;
  • 110 g nuci de macadamia.

Cum se prepara fursecurile cu ciocolata alba si nuci de macadamia

Incinge cuptorul la 170 grade. Intr-un bol, amesteca cu mixerul untul si grasimea vegetala. Adauga zaharul brun, apoi pe cel alb si continua sa bati timp de doua minute, pana obtii o compozitie cremoasa.

Adauga apoi ouale si dizolva bicarbonatul de sodiu in apa calda. Adauga in compozitie, alaturi de vanilie si sare. Treptat, incorporeaza si faina pana ce obtii un aluat, apoi adauga nucile si ciocolata alba. Amesteca cu o lingura de lemn.

Pe tava tapetata cu hartie de copt da forma fursecurilor cu ajutorul lingurii. Da tava la cuptor timp de 12-15 minute.

Cum se servesc fursecurile cu ciocolata alba si nuci de macadamia

Serveste fursecurile cu ciocolata alba si nuci de macadamia cu un pahar de lapte cald sau cu o ceasca de ceai.

Sursa foto: somethingswanky.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului