Deserturi

#banane #florii #gogosi #susan

Gogosi cu banane si seminte de susan de Florii

Gogosile cu banane si seminte de susan au un gust inedit . Se prepara repede si sunt potrivite pentru desertul de Florii. Le poti servi simple, cu zahar pudra sau cu dulceata.
 

Ingrediente pentru gogosi cu banane si seminte de susan
 

  • 6 banane mari si coapte
  • ulei pentru prajit
  • zahar pentru pudrat


Pentru aluat:

  • 20 grame nuca de cocos macinata
  • 200 grame faina
  • 40 grame seminte de susan
  • 20 grame zahar
  • 10 grame sare
  • 250 ml apa.

 

Cum se prepara gogosi cu banane si seminte de susan
 

Intr-un bol amesteca nuca de cocos cu faina , semintele de susan, sarea si zaharul. Amesteca bine. Fa apoi o gaura in mijlocul acestei compozitii si adauga apa.

Amesteca bine pana cand toate ingredientele se omogenizeaza. Ai grija sa nu se formeze cocoloase.

Curata bananele de coaja si taie-le in felii groase. Din aluat formeaza gogosile. In mijlocul fiecarei gogosi aseaza si o felie de banana. Imbraca bine in aluat feliile de banana.

Incinge uleiul intr-o cratita si prajeste gogosile. Lasa gogosile la prajit pana devin aurii.

Scurge-le pe servetele din hartie si aseaza-le apoi pe un platou.
 

Cum se servesc gogosile cu banane si seminte de susan
 

Gogosile cu banane si seminte de susan se servesc fierbinti, pudrate cu zahar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului