Deserturi

#inghetata #retete #deserturi #inghetata de caise

Inghetata de caise

In timpul sezonului cald se consuma foarte mult deserturile racoroase, iar inghetata de caise este una din cele mai potrivite alegeri.

Ingrediente pentru inghetata de caise

1/2 kg caise

1/2 kg zahar

1 apa

1/2 lamaie

Cum se prepara inghetata de caise

Alege caisele coapte, zdrobeste-le cu o lingura de lemn si lasa-le la scurs intr-un tifon si pastreaza-le sucul.

Pune apa cu zaharul la fiert si amesteca pana la completa dizolvare. Ia vasul de pe foc, adauga sucul lasat de caise si omogenizeaza bine.

Pune sucul de lamaie in acest amestec si da totul la congelator. La fiecare 2 ore mixeaza inghetata, astfel incat sa nu ramana ace. Repeta procedeul de 3 ori, inainte de a servi inghetata.

Cum se serveste inghetata de caise

Serveste inghetata de caise in cupe individuale, decorata cu felii de caise sau frisca.

Foto: forex-courses-online.com
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.