Ingrediente (pentru doua persoane)
- 1/2 cana fulgi de avaz
- 1/2 cana lapte
- 2 linguri stafide
- 2 linguri caise confiate
- 2 linguri migdale
- 2 lingurite miere
- 1/8 lingurita nucsoara
- un praf de sare
Cum se prepara
Pune laptele la fiert si adauga peste acesta nucsoara si sarea. Cand incepe sa clocoteasca stinge focul si adauga fulgii de ovaz. Amesteca bine si lasa-i sa se absoarba laptele.
Intre timp taie caisele bucatele mici (cam cat stafidele) si midgalele in jumatati.
Pregateste doua boluri si adauga in fiecare cate o lingura de stafide, una de caise si una de midgale. Adauga o lingurita de miere si amesteca bine. Toarna peste terciul de fulgi de ovaz.
La final poti adauga putina scortisoara pentru un gust mai placut.
Serveste imediat!
Sursa foto: yummytoddlerfood.com