Ingrediente pentru mini cheesecake cu visine
- 350 g de napolitane cu vanilie
- 230 g de branza cremoasa
- 3/4 ceasca de zahar
- 2 oua
- 1 lingurita de esenta de vanilie
- 1 conserva (600 g) de visine pentru placinta
Cum se prepara mini cheesecake cu visine
Zdrobeste napolitanele cu vanilie si pune cate o jumatate de lingurita in forme pentru briose.
Amesteca branza cremoasa cu zaharul, ouale si vesenta de vanilie cu ajutorul unui mixer, pana cand compozitia devine omogena si pufoasa.
Adauga amestecul de branza in formele pentru briose, deasupra napolitanelor. Nu umple complet formele. Pune mini cheesecake-urile la copt timp de 15 minute, in cuptorul preincalzit la 175 de grade. Dupa ce s-au racit, adauga cate o lingura din conserva de visine pentru placinta.
Cum se servesc mini cheesecake-urile cu visine
Serveste mini cheesecake cu visine reci, alaturi de un milkshake cu visine sau de o cafea neagra.
Sursa foto: cakechooser.com