Deserturi

#post #retete de post #negrese #retete negrese #negresa post

Negrese delicioase de post

Negresele de post sunt o idee excelenta de desert in postul Craciunului. Iata cum poti face si tu negrese delicioase fara oua si unt!


Ingrediente pentru negrese delicioase de post

  • 250 g de faina alba;
  • 440 g de zahar;
  • 85 g de pudra de cacao neindulcita;
  • 1 lingurita de praf de copt;
  • 1 lingurita de sare;
  • 250 ml de apa;
  • 250 ml de ulei vegetal;
  • 1 lingurita de extract natural de vanilie.


Cum se prepara negresele delicioase de post

Incalzeste cuptorul la 175 de grade C. Apoi, intr-o oala mai mare, cerne faina, zaharul, pudra de cacao, praful de copt si sarea. Adauga apa, uleiul vegetal si extractul natural de vanilie. Cu mixerul, amesteca bine pana ce compozitia s-a inchegat.

Alege o tava pentru copt destul de incapatoare, de 20 pe 30 cm sau mai mare, si toarna compozitia intr-un strat uniform. Inainte de a turna compozitia, ai grija sa ungi bine tava. Compozitia se da la cuptor timp de 25-30 de minute. Scoate-o din cuptor si las-o sa se raceasca timp de 10 minute inainte de a o taia in cubulete.

Citeste si: Desert de post cu miere

Cum se servesc negresele delicioase de post

Le poti servi alaturi de miez de nuca sau miere. Presara putina nuca de cocos deasupra.

Citeste si: 5 deserturi de post


Sursa foto: sarahbakesgfree.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului