Deserturi

# secretul clatitelor americane #clatite pufoase # clatite americane #pancakes

Pancakes - Secretul celor mai gustoase si mai pufoase clatite americane!

Clatitele americane, cunoscute ca pancakes, sunt fara indoiala cele mai bune clatite din lume. Cu toate acestea, preparate acasa, de multe ori nu au aceeasi consistenta precum cele cumparate din restaurante.

Exista cateva secrete pentru a face clatitele pancakes sa fie pufoase si gustoase precum cele preparate de profesionisti. Iata care sunt acestea:

Secretul unor pancakes pufoase

Secretul pastrat cu sfintenie de bucatari, pentru obtinerea celor mai gustoase si pufoase clatite americane este laptele batut. Acesta fragezeste aluatul si clatitele vor fi gustoase si pufoase. De asemenea, trebuie redusa cantitatea de praf de copt si inlocuita cu bicarbonat de sodiu.

Exista bucatari care inlocuiesc praful de copt si bicarbonatul cu drojdie proaspata. Aceasta face clatitele sa creasca frumos si sa fie pufoase.

Sarea si aromele naturale dau gust clatitelor

Daca vrei ca pancakes-urile tale sa fie si gustoase, nu doar pufoase, atunci trebuie sa stii ca bucatarii folosesc cateva trucuri care ajuta la obtinerea unui gust desavarsit. Sarea este primul ingredient minune care face ca orice tip de clatite americane, indiferent de ingredientele folosite sa fie mai gustoase.

Apoi, bucatarii apeleaza la ingrediente naturale pentru arome. Printre acestea sunt: vanilie, coaja de lamaie si/sau de portocala, cacao, rom, etc. In functie de ingrediente se poate adauga una sau mai multe arome.

Ce altceva mai poti adauga in aluat

In clatitele americane poti adauga practic orice fructe proaspete, tocate cubulete sau suc de fructe, dar si oleaginoase precum nuci, alune, migdale sau fistic, macinate, dar si fulgi de nuca de cocos sau cipsuri de ciocolata.

Sursa foto: pexels.com

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.