Pandispanul cu caise si migdale este un desert usor de preparat, ideal pentru zilele de vara. Este aromat si gustos si se poate servi si cu o cupa de inghetata de vanilie.
Ingrediente pentru pandispanul cu caise si migdale
200 grame unt
200 grame zahar
200 grame faina cu agent de crestere
5 grame praf de copt
4 oua
3 ml esenta de migdale
400 grame caise tocate
30 grame fulgi de migdale.
Cum se prepara pandispanul cu caise si migdale
Incinge cuptorul la 180 de grade si tapeteaza o forma rotunda cu hartie de copt.
Intr-un bol amesteca untul cu zaharul, faina si praful de copt. In alt bol amesteca ouale cu esenta de migdale. Adauga ouale peste faina si amesteca bine pana obtii o pasta cremoasa.
Pune deoparte un sfert din compozitie, iar in compozitia ramasa adauga jumatate din caisele tocate. Toarna compozitia in tava si da la cuptor pentru 30 de minute.
Intre timp amesteca restul de aluat si caise tocate. Adauga si migdalele. Scoate tava si adauga aceasta compozitie. Mai da la cuptor pentru 20 de minute.
Cum se serveste pandispanul cu caise si migdale
Pandispanul cu caise si migdale se serveste ca atare, pudrat cu zahar pudra.
#migdale #retete #deserturi #caise #pandispan #pandispan caise
Pandispan cu caise si migdale
Pandispan cu caise si migdale Pandispanul cu caise si migdale este un desert usor de preparat, ideal pentru zilele de vara. Este aromat si gustos si se poate servi si cu o cupa de inghetata de vanilie.- 2012-06-20 2012-06-20
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului