Pandispanul cu cirese este un desert usor de preparat, potrivit pentru sezonul estival. Cu fructe proaspete si dulci, acest desert va deveni preferatul familiei.
Ingrediente pentru pandispanul cu cirese
- 150 grame faina
- 5 grame praf de copt
- un praf de sare
- 4 galbenusuri
- 4 albusuri
- 200 grame zahar
- 20 ml suc de lamaie
- coaja rasa de la o lamaie
- 5 ml vanilie
- 450 grame cirese.
Cum se prepara pandispanul cu cirese
Intr-un bol amesteca faina cu praful de copt si sarea. Intr-un bol bate galbenusurile. Adauga zaharul, coaja rasa de lamaie, sucul de lamaie si vanilia. Amesteca bine, pana obtii o crema consistenta.
Incorporeaza incet compozitia cu oua peste faina. Amesteca pana cand toate ingredientele sunt bine combinate .
Intr-un bol bate bine albusurile. Adauga-le apoi peste compozitia cu faina si galbenusuri. Amesteca incet.
Incorporeaza ciresele fara samburi. Toarna aluatul intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt .
Da tava la cuptor pentru 55 - 60 de minute. Lasa apoi sa se raceasca putin inainte de a servi.
Cum se serveste pandispanul cu cirese
Pandispanul cu cirese se serveste ca atare.