Pandispanul este unul din deserturile clasice, pe care trebuie sa stie sa il pregateasca orice gospodina. Pandispanul cu merisoare uscate este extrem de gustos si se serveste dimineata la cafea.
Ingrediente pentru pandispan cu merisoare uscate
1 ou
90 g zahar tos
90 ml lapte batut
1 lingura ulei
1 lingurita coaja de lamaie rasa
1/2 lingurita extract de vanilie
280 g faina
1/2 plic praf de copt
150 g merisoare uscate
60 g unt
Cum se prepara pandispan cu merisoare uscate
Intr-un bol incapator, pune oul, laptele batut, uleiul si aromele. Mixeaza totul foarte bine, apoi incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt.
La final, pune in aluat si merisoarele.
Unge o tava cu unt si tapeteaz-o cu faina, apoi toarna compozitia de pandispan.
Pune prajitura la copt, la 175 de grade, circa 35 de minute.
Cum se serveste pandispan cu merisoare uscate
Serveste prajitura dupa ce s-a racit, simpla sau pudrata cu zahar.
Foto: babble.com
#retete #deserturi #pandispan # pandispan cu merisoare # merisoare uscate
Pandispan cu merisoare uscate
Pandispan cu merisoare uscate Pandispanul este unul din deserturile clasice, pe care trebuie sa stie sa il pregateasca orice gospodina. Pandispanul cu merisoare uscate este extrem de gustos si se serveste dimineata la cafea.- 2012-07-24 2012-07-24
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz