Pateurile cu branza si sunca sunt o gustare hranitoare, pe gustul tuturor. Le poti pune in pachetelul de scoala sau la serviciu.
Ingrediente pentru pateuri cu branza si sunca
- 230 gr aluat pentru pateuri
- 70 gr sunca maruntita
- 1 ceapa mica, taiata
- 1 ½ lingurita mustar Dijon
- ½ cana branza rasa
- 1 ou
-
1 varf de cutit piper
Cum se prepara pateurile cu branza si sunca
Pune intr-un castron sunca, ceapa, branza, mustarul si oul. Amesteca bine, pentru a obtine compozitia de umplutura .
Pregateste apoi aluatul, impartindu-l in aproximativ 24 de bucati pentru pateuri. Foloseste forme adanci, ca pentru briose , pentru bucatile de aluat. In interiorul acestuia, pune cate o lingura din compozitia de umplutura. Ai si alte variante la dispozitie, in functie de forma pe care o doresti pentru pateurile tale: spirale, pachetele, jumatati de cerc etc.
Da tava la cuptor pentru un sfert de ora, la 195 grade Celsius.
Cum se servesc pateurile cu branza si sunca
Se servesc dupa ce s-au racit.