Deserturi

#aluat #sunca #branza #pateuri

Pateuri cu branza si sunca

Pateurile cu branza si sunca sunt o gustare hranitoare, pe gustul tuturor. Le poti pune in pachetelul de scoala sau la serviciu.

Ingrediente pentru pateuri cu branza si sunca
 

  • 230 gr aluat pentru pateuri
  • 70 gr sunca maruntita
  • 1 ceapa mica, taiata
  • 1 ½ lingurita mustar Dijon
  • ½ cana branza rasa
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit piper
     

Cum se prepara pateurile cu branza si sunca
 

Pune intr-un castron sunca, ceapa, branza, mustarul si oul. Amesteca bine, pentru a obtine compozitia de umplutura .

Pregateste apoi aluatul, impartindu-l in aproximativ 24 de bucati pentru pateuri. Foloseste forme adanci, ca pentru briose , pentru bucatile de aluat. In interiorul acestuia, pune cate o lingura din compozitia de umplutura. Ai si alte variante la dispozitie, in functie de forma pe care o doresti pentru pateurile tale: spirale, pachetele, jumatati de cerc etc.

Da tava la cuptor pentru un sfert de ora, la 195 grade Celsius.
 

Cum se servesc pateurile cu branza si sunca
 

Se servesc dupa ce s-au racit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului