Deserturi

#retete #capsuni #deserturi #pavlova #pavlova cu capsuni

Pavlova cu capsuni

Pavlova cu capsuni este un desert fin si delicios, pe care il poti pregati pentru cei dragi.

Ingrediente pentru pavlova cu capsuni

5 albusuri

240 g zahar tos

1 lingura rasa amidon

1 lingura esenta de vanilie

2 lingurite otet de vin alb

450 g capsuni

3 linguri lichior de capsuni

250 g frisca

200 g smantana

Cum se prepara pavlova cu capsuni

Bate albusurile spuma, adauga un praf de sare si incorporeaza zaharul treptat, lingura cu lingura.

Adauga amidonul, esenta de vanilie si otetul, apoi bate in continuare, pana ce compozitia se va inmuia usor.

Pe o hartie de copt deseneaza un cerc cu diametrul de 20 cm, apoi aseaza hartia pe o tava de aragaz.

Toarna bezeaua in forma de cerc, fa-i o adancitura in mijloc si da totul la copt, la foc mediu, circa 20 de minute.

Lasa bezeaua la racit in cuptor.

Spala caspunile, taie-le in jumatati, apoi da-le la macerat, la rece dupa ce le-ai stropit cu lichior.

Bate frisca bine, apoi amestec-o cu smantana.

Decoreaza pavlova cu crema de frisca si fructe macerate.

Cum se serveste pavlova cu capsuni

Serveste pavlova cu capsuni dupa ce s-a racit bine.

Foto: sheknows.co.uk

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.