Deserturi

#pepene la gratar #pepene rosu la gratar #retete pepene rosu #pepene rosu

Pepene rosu la gratar, deliciul verii VIDEO

Pepenele este fructul minune al verii. Este gustos si foarte sanatos. Stiai insa ca poti folosi acest fruct pentru a-l frige pe gratar? Iata o reteta inedita pe care vei dori sa o prepari zilnic.

Ingrediente pentru pepenele rosu la gratar

  • 8 felii de pepene
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare de mare
  • piper

Cum se prepara pepenele rosu la gratar

Stropeste feliile de pepene cu ulei de masline si maseaza-le bine pentru a se distribui pe toata suprafata acestuia. Pune pepenele pe gratarul incins si frige-l la foc mare timp de cinci minute (sau pana se formeaza dungi de la gratar pe acesta). Cand este gata scoate-l pe un platou si asezoneaza-l cu sare si piper dupa gust.

Cum se serveste pepenele rosu la gratar

Serveste-l cald alaturi de un pahar de vin. Merge foarte bine si alaturi de o limonada.

Sursa foto: grillingoutdoorrecipes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului