Deserturi

# retete piersici #retete desert #fructe la gratar #retete nectarine #retete cu fructe

Piersici pe gratar cu miere

Profita de de sezonul piersicilor si nectarinelor si prepara cele mai delicioase si spectaculoase deserturi. Iti recomandam o reteta sanatoasa si hranitoare de piersici pe gratar cu miere.


Ingrediente pentru piersicile pe gratar cu miere:

6 piersici

2 linguri de ulei de masline
1 lingura si jumatate de miere


Cum se prepara piersicile pe gratar cu miere:

Mai intai, preincalzeste gratarul. Spala bine piersicile, taie-le pe jumatate si scoate-le samburii. Unge piersicile cu ulei de masline, apoi pune-le pe gratar cu partea taiata in jos si lasa-le sa se rumeneasca aproximativ 2-3 minute.

Intoarce piersicile si pe cealalta parte si lasa-le pe gratar pana se inmoaie foarte putin.
Dupa ce s-au rumenit stropeste-le cu miere.


Cum se servesc piersicile pe gratar cu miere:

Piersicile la gratar se servesca atat calde, cat si reci, simple ori cu frisca deasupra.

Sursa foto: health.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete