Deserturi

#desert raw #placinta raw vegan #dieta raw #desert post #placinta cu mere #retete post #placinta #dieta raw vegana #reteta dieta raw vegana

Placinta cu mere, un desert raw-vegan, gata in 5 minute

Deserturile nu trebuie sa fie bogate in calorii si ingrediente nesanatoase. Poti prepara o placinta cu mere, din ingrediente 100% sanatoase, in maxim 5 minute. Este ideala pentru lunile calduroase de vara, deoarece nu necesita coacere. Iata cat de usor se prepara.

Ingrediente pentru placinta cu mere raw-vegan

  • 2 mere (taiate cubulete)
  • ¾ cana nuci neprajite
  • ¾ cana curmale
  • ½ cana fulgi de nuca de cocos
  • ¼ lingurita sare
  • ¼ cana coacaze proaspete (se pot inlocui cu coacaze uscate daca nu gasesti proaspete)
  • esenta de vanilie (dupa gust)
  • scortisoara (optional)

Cum se prepara placinta cu mere raw-vegan

Adauga nucile in robotul de bucatarie si mixeaza-le pana obtii o faina fina. Adauga curmalele si continua sa mixezi pana cand acestea se maruntesc foarte bine. Adauga apoi restul ingredientelor si mixeaza totul timp de 30 de secunde.

Rastoarna continutul intr-o tava de tort cu fund detasabil, apasa cu putere, cu ajutorul mainii, pentru ca placinta sa nu aiba bule de aer si sa fie ferma.

Inveleste-o cu folie alimentara si las-o la congelator minim 5 ore inainte de a o servi.

Cum se serveste placinta cu mere raw-vegan

Serveste placinta cu mere alaturi de un pahar de limonada cu merisoare.

Sursa foto: youngandraw.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare