Deserturi

#retete caise #zmeura #oua #scortisoara #faina #unt #fructe #prajitura #caise

Prajitura de caise si zmeura

Prajitura de caise si zmeura este un desert perfect pentru zilele de vara. Amestecul de fructe, vanilie si scortisoara este delicios. Preparatul este gata in aproximativ 50 de minute.
 

Ingrediente pentru prajitura cu zmeura si caise
 

Cum se prepara praijitura cu zmeura si caise
 

Pune intr-un castron 2 linguri faina si 25 gr unt, apoi zaharul si scortisoara. Amesteca bine cand cand obtii o compozitie omogena.

Amesteca in alt recipient faina, untul, zaharul pudra, ouale si extractul de vanilie. Bate bine compozitia. Adauga jumatate din cantitatea de caise si zmeura, apoi intinde compozitia in tava. Adauga restul de fructe, apoi adauga compozitia cu scortisoara.

Da totul la cuptor la 180 grade Celsius, pentru 40 de minute.
 

Cum se serveste prajitura cu zmeura si caise
 

Asteapta sa se raceasca 10 minute, taie si serveste-o calda.

Prajitura cu zmeura si caise poate fi servita impreuna cu frisca sau inghetata. De asemenea, poate fi servita cu un ice tea.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.