Deserturi

#branza #ciocolata #desert #smantana #prajitura #briosa #alune

Prajitura de ciocolata cu alune

Prajitura de ciocolata cu alune este un desert savuros, care va fi in mod sigur o surpriza placuta pentru musafirii sau familia ta.
 

Ingrediente pentru prajitura cu ciocolata cu alune
 

  • 1 pachet branza degresata
  • 3 linguri sirop de ciocolata
  • 1/2 cana zahar praf
  • 340 gr smantana
  • 8 prajiturele tip briosa , din ciocolata cu unt si alune
  • 1/2 cana topping pentru inghetata, cald
  • 2 linguri alune sarate, taiate.
     

Cum se prepara prajitura cu ciocolata si alune
 

Bate crema de branza bine , cu siropul de ciocolata, pana cand obtii o crema neteda. Adauga zaharul praf si smantana. Pune compozitia in forme pentru briose. Impinge apoi in aceasta compozitie cate o prajiturica din ciocolata cu unt.

Acopera cu o folie si da la frigider 5 ore pana cand se intaresc. Scoate folia.

Toarna topping cald pentru inghetata si alune maruntite.
 

Cum se serveste prajitura cu ciocolata si alune
 

Se serveste imediat.


Sursa foto: utopiankitchen.wordpress.com
 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.