Deserturi

#ciocolata #prajitura #crema de branza #prajitura rocky road

Prajitura Rocky Road cu crema de branza si ciocolata

Prajitura Rocky Road cu crema de branza si ciocolata este o combinatie excelenta de dulce si sarat care va satisface papilele gustative ale oricarui musafir.

Ingrediente pentru prajitura Rocky Road cu crema de branza si ciocolata

  • 12 biscuiti populari;
  • 3 linguri de unt, moale.
  • 280 g de ciocolata neagra, de buna calitate;
  • 110 g de ciocolata amaruie;
  • 450 g de crema de branza, moale;
  • 340 g de zahar;
  • 200 g de smantana;
  • 3 oua.

Topping

  • 100 g de ciocolata, topita;
  • 3/4 ceasca de mini bezele;
  • 1/2 ceasca de migdale sarate si prajite, tocate marunt.

Cum se prepara prajitura Rocky Road cu crema de branza si ciocolata

Rupe biscuitii in bucatele si combina-i cu untul moale. Tapeteaza o tava de copt cu mixtura obtinuta si da-o la cuptor timp de 10 minute la 170 de grade.

Combina ambele ciocolate si topeste-le la bain-marie. Cu mixerul la viteza medie, amesteca crema de branza si zaharul pana ce obtii o compozitie pufoasa. Adauga oul si ciocolata topita, micsorand viteza mixerului. Pune compozitia in tava si da-o la cuptor timp de 35 min la 170 de grade. La final, toarna ciocolata topita deasupra si presara mini bezelele si migdalele.

Cum se serveste prajitura Rocky Road cu crema de branza si ciocolata

Serveste prajitura Rocky Road cu crema de branza si ciocolata alaturi de un pahar de sampanie.

Sursa foto: bakersroyale.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare