Deserturi

#valentine's day #valentine #sfantul valentin #prajituri #miere #migdale #reteta

Prajiturele cu miere si aroma de Valentine's Day

Prajiturelele cu miere si migdale au toate ingredientele necesare pentru a va face ziua de sfantul valentin mai dulce si aromata. Amestecul de migdale si miere va va imbata simturile cu o aroma dulce, care inspira iubire.

Ingrediente pentru prajiturelele cu miere si aroma de Valentine’s Day:
 

  • 3 sferturi de cana de unt, batut crema
     
  • 3 sferturi de cana de miere
     
  • 1 sfert de lingurita de esenta de migdale
     
  • 2 - 2,5 cani de faina
     
  • 1 jumatate de cana de migdale taiate marunt.
     

Cum se prepara prajiturelele cu miere si aroma de Valentine’s Day:
 

  • Bate cu mixerul untul, mierea si extractul de migdale pana cand amestecul este bine legat si pufos.
     
  • Adauga faina, pe rand, putin cate putin, amestecand bine cu mixerul dupa fiecare adaugare.
     
  • Incorporeaza migdalele.
     
  • Pe o hartie de copt pusa intr-o tava pentru copt aseaza forme sub forma de inima in care va trebui sa adaugi aluatul obtinut. Pune aluatul in straturi de 1-2 centimetri.
     
  • Decoreaza-le daca vrei, cu bombonele sau ce iti doresti tu.
  • Da-le la cuptor, la treapta 3-4, pentru 25 – 30 de minute sau pana cand marginile devin usor maronii.
     
  • Lasa-le sa se raceasca si scoate-le din tava.
     

Cum se servesc prajiturelele cu miere si aroma de Valentine’s Day:
 

  • Se servesc reci sau caldute, alaturi de o ciocolata calda sau un pahar de sampanie.
     
  • Le poti inmuia in ciocolata sau poti presara deasupra lor un sirop de ciocolata.


Pofta buna!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare