Deserturi

#retete #prajituri #fructe # retete prajituri #prajitura de casa

Prajituri de casa cu fructe

Profita de fructele proaspete pentru a pregati prajituri de casa. Serveste-le cu o cafea sau un ceai rece. Prajiturile pot fi folosite si ca pachetel pentru serviciu. Iata in continuare cateva prajituri pe baza de fructe, usor de facut, cu o textura placuta, potrivite pentru ocaziile speciale sau pentru a fi servite zi de zi.

Prajitura cu fructe de sezon

Prajitura cu fructe de sezon se face din ingrediente simple, precum ouale, faina sau zaharul, pe care este posibil sa le ai deja prin casa. Adauga fructele tale preferate, specifice sezonului actual si vei obtine un desert perfect pentru intreaga familie.

Prajitura cu fructe de padure

Fructele de padure au intotdeauna succes, mai ales daca sunt combinate. Prajitura cu fructe de padure este un desert nepretentios, usor de facut.

Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe se face pe baza de ceai, portocale si cirese sau fructe de padure uscate. Un astfel de preparat este gustos si se pastreaza proaspat mai multe zile.

Prajitura de caise si zmeura poate fi servita cu inghetata sau cu putina frisca. Aceasta prajitura dulce este un desert potrivit pentru orice ocazie.

Tiramisu cu fructe de padure

Tiramisu cu fructe de padure este o prajitura colorata, usor de digerat, pentru a carei preparare nu ai nevoie decat de cateva minute. Las-o la rece si serveste-o simpla.

Tort cu fructe

Tortul cu fructe este un desert potrivit pentru zilele festive. Racoritor si usor de digerat, tortul cu fructe va fi atat pe placul copiilor, cat si al adultilor. Serveste tortul rece, cu frisca facuta in casa.

Prajitura cu malai si portocale

O combinatie inedita pentru un desert si nu numai este malaiul cu portocale. Prajitura din malai si portocale este potrivita pentru micul dejun si pentru momentele cand ai musafiri. Aceasta prajitura este un preparat pufos si racoritor, usor de digerat.

Prajitura cu prune si afine

Prajitura cu prune si afine este un desert dulce-acrisor, nepretentios, pe care-l poti face indiferent de ocazie. Fa aceasta prajitura pentru un weekend impreuna cu familia si cei dragi.

Foto: sunnylandfarms.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului