Ingrediente prajituri multicolore cu crema de branza
- 150 g de faina alba;
- 1/4 lingurita praf de copt;
- 1/2 lingurita sare grunjoasa;
- 225 de g crema de branza, moale;
- 110 g de unt fara sare, la temperatura camere;
- 100 g zahar granulat;
- 1 lingurita extract de vanilie;
- 1 ou mare;
- 120 g bombonele de menaj colorate.
Cum sa prepari prajituri multicolore cu crema de branza
Intr-un vas amesteca faina, praful de copt si sarea. In alt vas, cu un mixer electric bate crema de branza si untul, la viteza mica. Adauga treptat zahar si continua sa amesteci pana ce obtii o crema pufoasa. Adauga extractul de vanilie si oul. La final, adauga ingredientele uscate din primul vas si lasa la rece cateva ore.
Incalzeste cuptorul al 180 de grade si tapeteaza doua tavi de copt cu hartie de copt. Intr-un castron adanc adauga bombonelele de menaj si apoi formeaza mici bilute din compozita data la rece. Trece-le prin bomboane si pune-le pe tava. Da-le la cuptor 11-13 minute.
Cum se servesc prajiturile multicolore cu crema de branza
Prajiturile multicolore cu crema de branza se servesc reci, alaturi de un pahar cu lapte.
Sursa foto: thespicedlife.com