Prin experienta acumulata de-a lungul anilor in bucatarie, cat si in calatoriile cu tematica gastronomica, Chef Furdui doreste sa aduca in atentia noastra versatilitatea ingredientelor in functie de sezon, de anotimp. Pentru aceasta primavara, Chef Silviu Furdui ne prezinta o reteta usoara, dedicata in special doamnelor.
Desert Bellini
Ingrediente :
- Piersici
- Smantana
- Oua
- Zahar
- Coniac
- Otet de zmeura
- Coacaze rosii
- Fructul pasiunii
- Unt
- Prosecco
- Chilli
- Foi de brick
- Biscuiti de casa
- Suflet
Mod de preparare:
Posati piersicile in prosecco cu chilli dupa gust si putin zahar. Pregatiti crema la bain marin din galbenusuri de ou, smantana, zahar si coniac. Trebuie sa obtineti o textura usor spumoasa. Intr-un vas la foc mediu trageti coacazele in unt si apoi le stingeti cu otet de zmeura. Intre timp coaceti foile de brick la temperatura ridicata in cuptor. Faramati biscuitii si pregatiti-va sa montati in farfurie.
Montati dupa bunul plac incepand cu piersicile si terminand cu foaia de brick.
Daca nu aveti timp sa gatiti acasa sau soarele primaverii va imbie la plimbare puteti trece pe la Muse in Str. Paris 17.
Chef Silviu Furdui a pregatit un meniu nou pentru sezonul primavara-vara ce se va lansa pe 8 Martie de Ziua Femeii.
Muzica live, prosecco din partea casei si preparate din noul meniu este alegerea perfecta pentru a sarbatori aceasta zi.
De altfel intre 1-8 martie este campania #MartisorDeMuse cu un pahar de vin alb sau rosu pentru toate doamnele ce trec pragul restaurantului si doresc sa celebreze primavara pe Paris 17.
Primavara frumoasa!