Deserturi

#Chef Silviu Furdui #piersici cu prosecco #Desert Bellini

Reteta de primavara, propusa de Chef Silviu Furdui: Desert Bellini

Prin experienta acumulata de-a lungul anilor in bucatarie, cat si in calatoriile cu tematica gastronomica, Chef Furdui doreste sa aduca in atentia noastra versatilitatea ingredientelor in functie de sezon, de anotimp. Pentru aceasta primavara, Chef Silviu Furdui ne prezinta o reteta usoara, dedicata in special doamnelor.

Desert Bellini

Ingrediente :

  • Piersici
  • Smantana
  • Oua
  • Zahar
  • Coniac
  • Otet de zmeura
  • Coacaze rosii
  • Fructul pasiunii
  • Unt
  • Prosecco
  • Chilli
  • Foi de brick
  • Biscuiti de casa
  • Suflet

Mod de preparare:

Posati piersicile in prosecco cu chilli dupa gust si putin zahar. Pregatiti crema la bain marin din galbenusuri de ou, smantana, zahar si coniac. Trebuie sa obtineti o textura usor spumoasa. Intr-un vas la foc mediu trageti coacazele in unt si apoi le stingeti cu otet de zmeura. Intre timp coaceti foile de brick la temperatura ridicata in cuptor. Faramati biscuitii si pregatiti-va sa montati in farfurie.

Montati dupa bunul plac incepand cu piersicile si terminand cu foaia de brick.

Daca nu aveti timp sa gatiti acasa sau soarele primaverii va imbie la plimbare puteti trece pe la Muse in Str. Paris 17.

Chef Silviu Furdui a pregatit un meniu nou pentru sezonul primavara-vara ce se va lansa pe 8 Martie de Ziua Femeii.

Muzica live, prosecco din partea casei si preparate din noul meniu este alegerea perfecta pentru a sarbatori aceasta zi.

De altfel intre 1-8 martie este campania #MartisorDeMuse cu un pahar de vin alb sau rosu pentru toate doamnele ce trec pragul restaurantului si doresc sa celebreze primavara pe Paris 17.

Primavara frumoasa!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare