Deserturi

#zmeura #branza #retete #capsuni #deserturi #retete valentine`s day #coeur a la creme

Retete de Valentine's Day: coeur a la creme, crema de branza cu zmeura si capsuni

Coeur a la creme este un desert elegant, din crema de branza cu zmeura si capsuni, ideal pentru a-l servi la masa de Valentine's Day.

Ingrediente pentru crema de branza

460 gr branza proaspata, tare
100 gr creme fraiche
100 gr zahar pudra
1 lamaie
300 gr zmeura
150 gr capsuni
100 ml apa
3 linguri zahar
bol in forma de inima

Cum se prepara crema de branza

Amesteca branza cu creme fraiche, zahar si suc de lamaie. Pune o bucata de panza intr-un bol in forma de inima, toarna crema de branza si preseaza pentru a scoate bulele de aer. Acopera cu panza si las-o sa stea la rece minim 4 ore, sa se intareasca.

Pune intr-o tigaie 150 gr zmeura cu zahar si apa. Dupa ce s-a dizolvat zaharul, fierbe 2 minute sosul, apoi pune-l in blender. Dupa ce obtii un piure, da-l printr-o sita. Adauga restul de bucatele de zmeura si apoi, capsunile.

Cum se serveste crema de branza

Pune inima de branza in centrul platoului si apoi toarna sosul de fructe in jurul ei. Serveste preparatul de Valentine's Day sau la o alta ocazie speciala.

Foto: saveur.com
 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.