Deserturi

#bilute cu lime #bilute cu cocos #deserturi #retete raw-vegane #retete raw

Retete raw-vegane: bilute cu cocos si lime

Bilutele cu cocos si lime sunt ideale atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Sunt pline de vitamine, sanatoase si slabe caloric. Acestea sunt usor de preparat si nu necesita coacere.

Ingrediente pentru bilutele cu cocos si lime

  • 2 cesti fulgi de nuca de cocos
  • 1 ceasca faina de migdale
  • 3 linguri ulei de cocos, la temperatura camerei
  • ¼ ceasca miere
  • coaja rasa de la 3 lime
  • sucul de la 2 lime
  • fructe uscate, dupa gust

Cum se prepara bilutele cu cocos si lime

Sfat: Faina de migdale o poti obtine acasa, din migdale crude. Tot ce trebuie sa faci este sa le adaugi in robotul de bucatarie si sa mixezi bine pana obtii o pudra.

Intr-un castron incapator adauga fulgii de nuca de cocos, faina de migdale si coaja rasa de lamaie.

Separat, in alt castron amesteca uleiul de cocos cu mierea apoi incporporeaza treptat sucul de lime.

Toarna compozitia peste amestecul de fulgi de cocos. Amesteca totul foarte bine pana obtii o compozitie omogena.

Incorporeaza apoi fructe uscate dupa gust si preferinte. Ideal ar fi ca acestea sa fie taiate marunt.

Lasa totul la frigider timp de o ora apoi formeaza bilute. Le poti trece apoi prin fulgi de nuca de cocos. Asaza bilutele obtinute pe o tava tapetata cu hartie de cop si lasa-le la rece peste noapte.

Cum se servesc bilutele cu cocos si lime

Serveste bilutele cu cocos si lime alaturi de un pahar de suc de fructe natural.

Sursa foto: fragrantvanilla.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului