Ingrediente pentru negresa cu seminte de canepa si sos de caramel
Pentru blat:
- 1 cana pudra de cacao
- 1 cana nuci
- 1 cana alune de padure
- 3/4 cana curmale
- 1/4 cana seminte de canepa
- sirop de agave (dupa gust)
Pentru sirop:
- 1 lingura sirop de artar
- 2 linguri miere
- 1 lingura ulei de cocos
- 2 linguri pudra de lucuma
Cum se prepara negresa cu seminte de canepa si sos de caramel
Adauga intr-un robot de bucatarie cacaoa, nucile si alunele si mixeaza foarte bine pana cand toate se sfarama. Adauga apoi curmalele, pe rand, cate 4-5 pana se incorporeaza in compozitie. La final adauga semintele de canepa si sirop de agave dupa gust.
Toarna compozitia intr-o tava si preseaz-o cu ajutorul unui pahar de sticla pana obtii un blat uniform.
Cum se serveste negresa cu seminte de canepa si sos de caramel
Taie negrasa cubulete si garniseste fiecare cubulet cu frunze proaspete de menta. Serveste-le alaturi de un pahar de fres de fructe.
Sursa foto: oolaboolah.com