Deserturi

#mascarpone #bezea #cirese

Rulada de bezea cu cirese si crema mascarpone

Rulada de bezea cu cirese si crema mascarpone este un desert special, potrivit pentru cinele festive. Aceasta prajitura poate fi preparata in avans si depozitata la rece cel putin o zi. Vei obtine un desert racoros si savuros.

Ingrediente pentru rulada de bezea cu cirese si crema mascarpone

  • 4 albusuri
  • 225 grame zahar
  • 50 grame nuca de cocos
  • 10 ml otet
  • 10 grame amidon.

Pentru crema:
 

Cum se prepara rulada de bezea cu cirese si crema mascarpone
 

Intr-un bol amesteca bine albusurile pana obtii o spuma. Adauga apa de trandafiri, otetul si amidonul. Adauga apoi si zaharul si amesteca bine pana obtii o bezea consistenta.

Incorporeaza in compozitie si nuca de cocos si amesteca bine. Aseaza bezeaua intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da la cuptorul incins pentru 25 - 30 de minute. Lasa apoi bezeaua sa se raceasca complet.

Pentru crema, amesteca branza mascarpone cu zaharul si apa de trandafiri. Aseaza apoi crema peste bezea. Peste crema aseaza ciresele. Ruleaza bezeaua si aseaz-o intr-o tava de chec. Da tava la frigider pentru cateva ore.

Inainte de a servi, scoate rulada si taie in felii.
 

Cum se serveste rulada de bezea cu cirese si crema mascarpone
 

Rulada de bezea cu cirese si crema mascarpone se serveste oranata cu zahar pudra si cirese proaspete.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.