Spuma de caise este un desert ideal pentru zilele toride de vara. Se prepara rapid si este foarte gustoasa.
Ingrediente pentru spuma de caise
300 grame caise uscate
300 ml suc de portocala
200 grame iaurt grecesc
2 albusuri
menta proaspata.
Cum se prepara spuma de caise
Intr-o cratita amesteca piersicile cu sucul de portocala. Lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Da focul mai mci si mai lasa pe foc timp de 5 minute.
Lasa sa se raceasca putin, apoi adauga compozitia intr-un blender si amesteca bine. Adauga apoi si iaurtul grecesc.
Intr-un bol amesteca bine albusurile, pana obtii o bezea. Incorporeaza bezeaua in compozitia cu piersici si amesteca usor.
Toarna spuma intr-un recipient si da la rece cateva ore.
Cum se serveste spuma de caise
Spuma de caise se serveste cu menta proaspata.
#retete #deserturi #caise #spuma de caise
Spuma de caise
Spuma de caise Spuma de caise este un desert ideal pentru zilele toride de vara. Se prepara rapid si este foarte gustoasa.- 2012-07-20 2012-07-20
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa