Deserturi

#retete #deserturi #caise #spuma de caise

Spuma de caise

Spuma de caise este un desert ideal pentru zilele toride de vara. Se prepara rapid si este foarte gustoasa.

Ingrediente pentru spuma de caise


300 grame caise uscate
300 ml suc de portocala
200 grame iaurt grecesc
2 albusuri
menta proaspata.

Cum se prepara spuma de caise

Intr-o cratita amesteca piersicile cu sucul de portocala. Lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Da focul mai mci si mai lasa pe foc timp de 5 minute.

Lasa sa se raceasca putin, apoi adauga compozitia intr-un blender si amesteca bine. Adauga apoi si iaurtul grecesc.

Intr-un bol amesteca bine albusurile, pana obtii o bezea. Incorporeaza bezeaua in compozitia cu piersici si amesteca usor.

Toarna spuma intr-un recipient si da la rece cateva ore.

Cum se serveste spuma de caise

Spuma de caise se serveste cu menta proaspata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare