Deserturi

#ciocolata #branza #retete #deserturi # tarte #tarta ciocolata #tarta branza

Tarta cu branza si ciocolata

Tarta cu branza si ciocolata este un desert usor de preparat insa foarte spectaculos si gustos. Este ideal pentru petrecerile cu multi prieteni. Se serveste ca atare sau cu sos de fructe.

Ingrediente pentru tarta cu branza si ciocolata

200 grame biscuiti de ciocolata

60 grame unt topit

400 grame crema de branza

60 grame zahar

5 ml extract de vanilie

3 oua

100 grame ciocolata neagra topita.

Cum se prepara tarta cu branza si ciocolata

Incinge cuptorul la 180 de grade. Unge cu unt o tava rotunda pentru tarta.

Cu ajutorul unui blender, amesteca biscuitii si untul topit pana obtii o pasta umeda. Aseaza pasta pe fundul tavii si apasa bine. Da la cuptor petnru 10 - 15 minute, pana crusta de aluat devine ferma. Lasa apoi sa se raceasca complet.

Intr-un bol amesteca crema de branza, zaharul si vanilia. Adauga pe rand si ouale, amestecand bine dupa fiecare. Imparte compozitia in doua parti. In una dintre ele adauga ciocolata topita.

Toarna apoi pe rand in tava amestecurile de ciocolata si branza si amesteca putin, pentru a creea un efect vizual interesant.

Da tava la cuptor pentru 30 de minute.

Cum se serveste tarta cu branza si ciocolata

Tarta cu branza si ciocolata se serveste ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare