Deserturi

#branza #deserturi #retete tarta #tarta cu mure

Tarta cu mure si crema de branza

Tarta cu mure si crema de branza se serveste, de regula, rece.


Ingrediente pentru tarta cu mure si crema de branza


Aluat

  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 1 lingura zahar
  • 1 praf de copt
  • 250 g faina


Umplutura

 

  • 200 g mascarpone
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 50 g amidon
  • 1 esenta vanilie
  • 200 g mure


Cum se prepara tarta cu mure si crema de branza


Pregateste mai intai aluatul. Mixeaza untul cu zaharul si oul, apoi incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt. Pune aluatul la rece, minim 30 de minute.

Intinde aluatul sub forma de foaie, apoi aseza-l intr-o tava de tarta tapetata cu ulei si faina. Pune aluatul la copt, circa 15 minute, la 180 de grade.

Intre timp, mixeaza crema mascarpone cu zahar, adauga ouale, amidonul si aromele.

Toarna compozitia de branza in crusta de tarta si aseaza deasupra murele.

Pune tarta la copt, inca 15 minute.


Cum se serveste tarta cu mure si crema de branza


Serveste tarta rece, cu zahar pudra deasupra.

Sursa foto: babble.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare