Deserturi

# tarte #biscuiti #caise # suc de mere #tarte cu aspic de caise

Tarte cu aspic de caise

Tartele cu aspic de caise sunt un desert delicios, care se prepara rapid, iar ingredientele de care ai nevoie pentru a le pregati sunt foarte usor de procurat.

Ingrediente pentru tarte cu aspic de caise:

Pentru tarte:
 

  • 150 g biscuiti
  • 1 lingura de miere

Pentru aspic:

  • 4 caise
  • 1 pahar de suc de mere
  • 1 lingura de gelatina
  • 1 jumatate de lamaie


Cum se prepara tartele cu aspic de caise:

Pune intr-o craticioara sucul de mere si zeama de la lamaie, adauga gelatina si lasa-le sa fiarba 5 minute amestecand incontinuu.

Taie caisele in bucati mici, adauga-le peste sucul de mere, paseaza-le si pune compozitia intr-o caserola, apoi pune-o la frigider.

Zdrobeste biscuitii si toarna peste ei mierea diluata cu doua linguri de apa. Amesteca bine compozitia, apoi pune-o in forme rotunde, unse cu putin ulei si pune-le o ora la frigider.

Dupa ce s-au intarit, scoate biscuitii din forme si pune peste ei rondele de aspic de caise.

Cum se servesc tartele cu aspic de caise:

Tartele cu aspic de caise se servesc reci, decorate cu felii de caise sau capsuni.

Sursa foto: retetebucatar.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare