Deserturi

#resturi cozonac tort #resturi cozonac Craciun #cozonac craciun

Transforma cozonacul de Craciun intr-un tort delicios!

Mai ai cozonac de la Craciun? Daca nu-ti mai face cu ochiul, nu-l arunca! Chiar daca nu mai este la fel de pufos, cozonacul poate fi transformat cu usurinta intr-un tort delicios!

Ingrediente:

  • un cozonac
  • visine din dulceata
  • 200 grame unt
  • zeama si coaja de la o lamaie
  • 150 grame zahar pudra
  • o ceasca de lapte indulcit
  • 100 grame cacao

Mod de preparare:

Taie cozonacul pe lungime sau felii, dupa preferinta, si insiropeaza-l cu laptele putin indulcit.

Separat, bate untul spuma cu zaharul pudra, apoi adauga cacao. Adauga treptat si zeama de lamaie, si coaja acesteia. Umple cozonacul jumatate din aceasta crema, iar cealalta jumatate foloseste-o pentru a-l decora. Deasupra orneaza-l cu visinile din dulceata. 

Sursa: retete-gustoase.ro, adevarul.ro,

Sursa foto: divainbucatarie.ro


 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.