Deserturi

#torturi Craciun #deserturi comanda #cozonac craciun #deserturi craciun #macarons

Vrei dulciuri rafinate sau traditionale fara sa stai in bucatarie? Iata cum le poti avea!

Anul acesta vrei ca pe masa ta festiva sa-si gaseasca locul cele mai rafinate dulciuri sau traditionalul cozonac, dar fara ca tu sa petreci ore in sir in bucatarie si fara sa risti sa dai gres cu prepararea lor? Nu te impacienta! Solutii exista!
 

De sarbatori, specialistii Grace Couture Cakes, singurul atelier de cofetarie couture din Romania, te ajuta sa le oferi celor dragi momente de bucurie, cu dulciuri in care veti regasi gusturile, aromele si texturile preferate. Tot ce trebuie sa faci este sa le alegi! Iar ofertele de sarabatori nu lipsesc!

La Grace Couture Cakes, dulciurile imbraca hainele de sarbatoare: macarons in nuante de rosu, verde si alb, cupcakes delicioase decorate in spiritul Craciunului, sau torturi spectaculoase, perfecte pentru o cina festiva.


 

Torturile cu decor Christmas Wonderland sau White Winter, cu compozitii din Colectia Signature Collection, pot fi nu doar o surpriza frumoasa, ci si o experienta speciala, fie ca este vorba de cadoul de Craciun sau de masa la care i-ai strans pe toti cei dragi.
 


 

O alta recomandare a specialistilor sunt dulciurile couture ce combina mousse-uri delicate, precum cele de ciocolata belgiana, caramel, straciatella, zmeura sampanie, whiskey sau Bailey’s, blaturi subtiri de pandispan alb sau cu cacao, blaturi cu ceai verde sau de bezea, dar si retete clasice reinterpretate, precum carrot cake.

In plus, poti alege sa daruiesti de Craciun o cutie speciala de 20 macarons (82 lei), de 10 macarons (42 lei), de 5 macarons (24 lei) sau o cutie de 4 cupcakes cu decor de Craciun (60 lei). Atentie insa! Dulciurile se lucreaza doar la comanda.
 


 

Si traditionalul cozonac poate fi comandat. De data acesta, cea care te va ajuta sa ai pe masa un cozonac asa cum facea bunica, copt in vatra traditionala, este Andreea Szasz.
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.