La un eveniment special cum este cel de Valentine’s Day sau la o cina romantica , un desert ideal este un platou de fructe si ciocolata topita.
Ingrediente pentru platou cu fructe si ciocolata topita
- 110 gr zahar
- 110 gr apa
- 400 gr ciocolata, bucati
- 2 linguri sirop auriu de zahar (Golden Syrup)
-
fructe, bucatele
Cum se prepara platoul cu fructe si ciocolata topita
Foloseste diverse fructe, taiate bucatele cat o imbucatura. Poti folosi portocale, struguri, banane, ananas, kiwi etc.
Pune apa si zaharul intr-o cratita si lasa-le pe foc pana cand zaharul s-a topit si ai obtinut un sirop.
Topeste ciocolata in bain marie. Apoi toarna Golden Syrup si siropul din apa si zahar peste ciocolata, astfel incat sa obtii un sos.
Cum se serveste platoul cu fructe si ciocolata topita
Aseaza bucatelele de fructe pe un platou. Pe acelasi platou, intr-un castron, toarna ciocolata. Foloseste scobitori sau betigase de frigarui mici pentru a intepa fructele si a le da prin ciocolata, inainte sa le mananci. Pentru un plus de senzualitate, serveste-le cu mana si rasfata-ti partenerul.