Deserturi

#rulada #fructul pasiunii #piersici #pavlova

Rulada pavlova cu piersici si fructul pasiunii

pavlova cu piersici si este o prajitura decadenta, cu un gust bun si o aroma speciala. Se prepara repede si este ideala pentru evenimentele festive.
 

Ingrediente pentru rulada pavlova cu piersici si fructul pasiunii
 

  • 150 grame zahar
  • 4 albusuri
  • 100 grame fulgi de migdale
  • 300 grame smantana de frisca
  • 10 grame zahar pudra
  • 400 grame piersici tocate
  • 2 fructul pasiunii.
     

Cum se prepara rulada pavlova cu piersici si fructul pasiunii
 

Incinge cuptorul la 180 de grade. Unge o tava cu unt si tapeteaza cu hartie de copt. Presara o lingura de zahar.

Cun un amesteca bine albusurile. Adauga treptat zaharul, amestecand bine, pana cand zaharul se dizolva complet. Toarna amestecul in tava. Deasupra presara fulgi de migdale.

Da tava la cuptor pentru 10 - 15 minute.

Intre timp, cu un mixer , amesteca smantana si zaharul pudra.

Scoate bezeaua de la cuptor. Lasa sa se raceasca cateva minute. Peste toarna compozitia de smantana. Peste smantana presara piersicile si pulpa de fructul pasiunii.

Ruleaza bezeaua. Ai grija sa nu se rupa. Aseza rulada intr-o tava de chec si da la rece pentru o ora.
 

Cum se serveste rulada pavlova cu piersici si fructul pasiunii
 

Rulada pavlova cu piersici si fructul pasiunii se serveste cu zahar pudra pe deasupra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului