Dulceturi & Conserve

# aperitiv gogosari #gogosri #aperitiv

Aperitiv de gogosari - savoare la superlativ

Aperitivul de gogosari este un preparat savuros, perfect pentru a-ti insenina zilele mohorate de toamna.

Ingrediente

  • 2 kg gogosari
  • 200ml otet
  • 200mlulei
  • miere de albine sau zahar dupa gust
  • piper boabe, foi dafin, 1-2 linguri mustar, 3 linguri bulion

Mod de preparare

Se amesteca uleiul, otetul, bulionul, mustarul si se pun la clocotit intr-o oala mai mare.

Se adauga mierea si piperul cu foile de dafin dupa gust.

Intre timp se curata gogosarii si se taie fidelute mai grosute. Dupa ce a inceput sa fiarba sosul, se adauga gogosarii si se lasa pe foc impreuna pana se patrund un pic.

Gogosarii nu trebuie sa fie moi, trebuie sa se pastreze un pic crocanti.

Se scoate aperitivul in borcane, iar apoi se invelesc intr-o patura mai groasa unde raman 0 zi doua pana se racesc total, astfel nu mai este nevoie sa fie sterilizat.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dulceturi-conserve

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.