Dulceturi & Conserve

#dulceata #conserve #dulceata bacon #dulceata ceapa #dulceata rosii #dulceata ardei gras #dulceata nuci verzi

Dulceata din bacon sau ceapa? 5 alimente neobisnuite care pot fi transformate in gem

Este forfota mare in casele gospodinelor care pregatesc de zor conservele si borcanele cu muraturi pentru sezonul rece. Daca a venit randul gemurilor sau dulceturilor pe lista ta, ai putea lua in considerare cateva retete atipice, dar spectaculoase, care vor deveni rapid "vedete" in camara cu conserve pentru toamna. Iata cateva alimente pe care nu banuiai ca le poti transforma in deserturi, pe post de dulceata!

1. Dulceata din bacon

Daca nu te-ai gandit vreodata ca baconul se poate transfoma intr-o dulceata de toamna, pe care sa o pui peste un croissant cu unt, este timpul sa il iei in calcul pe lista ta de conserve pentru sezonul rece. Specialistii promit ca amestecul de bacon, ceapa, usturoi, zahar brun, sirop de artat, otet din cidru de mere, piper si cafea te poarta pe culmi nemaintalnite ale gustului si placerii culinare.

Sursa foto: kalamazoogourmet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare