Fasolea verde in otet se serveste ca garnitura pentru fripturi. O mai poti servi si la mancaruri de post sau poti prepara o salata de muraturi asortata.
Ingrediente pentru fasolea verde in otet
- 1 kilogram fasole verde
- 500 grame ardei iuti
- 3 cepe
- 1 tulpina telina
- 3 catei usturoi
- 3 morcovi
- 400 ml otet.
Cum se prepara fasolea verde in otet
Spala fasolea si curat-o de ate si capete. Curata si restul de legume, pe care le tai in felii. Aseaza toate legumele in borcane curate. Pune la fiert otetul cu putina apa.
Cand este fierbinte toarna-l peste legumele din borcan. Atunci cand torni otetul fierbinte, este indicat sa tii borcanele pe un suport metalic sau pe lame late de cutit. Inchide borcanele ermetic si depoziteaza-le intr-un loc racoros.
Cum se serveste fasolea verde in otet
Fasolea verde in otet se serveste ca garnitura pentru diverse mancaruri si fripturi.