Dulceturi & Conserve

#creveti #muraturi # conserve toamna # retete muraturi #cum sa conservi #conserva capsuni #conserva creveti

Muraturi din capsune sau creveti? 6 alimente pe care nu banuiai ca le poti conserva pentru toamna

Conservele clasice de toamna cu castraveti si gogosari au iesit demult din tendinte si nu mai sunt o prioritate pentru gospodinele moderne. Acestea au inceput sa descopere gustul unor conserve ceva mai atipice, considerate adevarate delicatese. De la capsune, pana la pepene sau creveti, exista o multime de optiuni noi pentru diversificarea meniului de muraturi pentru sezonul rece!
1. Ridichi

Daca vrei sa te bucuri de gustul savuros al ridichilor in sezoanul rece, atunci transforma-le in cele mai delicioase, dar si picante muraturi. Combina ridichile taiate felii cu otet, apa, miere, sare, seminte de mustar, usturoi si fulgi de ardei iuti si conserva-le in borcane inchise etans.Foto:The-chefs-wife.com

Foto: Tastespotting.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare