Dulceturi & Conserve

# vinete borcan #vinete

Vinete la borcan

Este sezonul muraturilor si daca esti mare iubitor al vinetelor, le poti conserva si pentru perioada de iarna. Iata o retetea savuroasa de vinete la borcan:

Ingrediente

– vinete

– ulei

– aspirina

Mod de preparare

Se aleg vinete coapte, sanatoase. Se coc, apoi se lasa sa se scurga. Dupa ce s-au scurs se pun in borcane sterilizate in prealabil.

Se lasa distanta cam de 1 cm deasupra fiecarui borcan. Punem deasupra o aspirina si se completeaza cu un pic de ulei.

Se pun apoi borcanel la fiert circa 40-45 de minute, din momentul in care incepe apa sa fiarba. Se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara. Se pot pregati cum doreste fiecare.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dulceturi-conserve

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.