Pentru ciorbe bune si gustoase si in anotimpul rece, prepara din timp zarzavaturile. Aceasta operatiune nu iti va lua mult timp. Poti folosi cam toate zarzavaturile si legumele care iti plac si care crezi ca vor da un gust bun ciorbelor si preparatelor tale pe perioada iarnii.
Ingrediente pentru zarzavatul pentru ciorbe
- 1 kilogram ceapa
- 1 telina
- 2 kilograme morcovi
- 2 kilograme gogosari
- frunze de telina
- patrunjel
- 2 plicuri de conservanti
- sare.
Cum se prepara zarzavatul pentru ciorbe
Tai toate zarzavaturile cubulete . Amesteci apoi intr-un castron sarea cu conservantul. Adauga apoi sarea si conservantul peste zarzavatul taiat si amesteca totul bine. Dupa ce le-ai amestecat, pune zarzavatul in borcane.
Cum se serveste zarzavatul pentru ciorbe
Zarzavatul pentru ciorbe se foloseste pe timp de iarna, pentru a inlocui legumele proaspete.