Feluri principale

#dovleac umplut cu cuscus #dovleac umplut #dovleac cu pui #briose dovleac # retete dovleac #dovleac

3 retete cu dovleac, perfecte in zilele racoroase de toamna

Dovleac umplut cu cuscus

Sursa foto: kitchenbelleicious.com

Ingrediente:

  • 1 dovleac placintar mic
  • 200 g cuscus
  • 1 ceapa
  • 1 cana de suc de rosii
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper

Cum se prepara:

Fierbe cuscusul urmand indicatiile de pe ambalaj. Taie dovleacul pe verticala si indeparteaza semintele. Scobeste apoi miezul cu ajutorul unei linguri. Toaca miezul marunt si amesteca-l cu cuscusul fiert. Tocoaca ceapa marunt si amestec-o in compozitia de cuscus. Adauga si uleiul si asezoneaza dupa gust u sare si piper. Umple cele doua jumatati de dovleac cu compozitia obtinuta si toarna desupra sucul de rosii. Coace dovlecii pana cand se inmoaie iar la suprafata sunt maronii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului