- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Piept de pui cu lamaie la cuptor
Sursa foto: lifehack.com
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 2 linguri cu unt
- o cana cu apa
- 3-4 catei de usturoi
- 2 rosii
- oregano
- 1 legatura cu patrunjel
- zeama de la doua lamai
- sare
- piper
Cum se prepara:
Intr-un bol, amesteca oregano cu sarea si piperul. Taie pieptul de pui in bucati potrivite, apoi da-le prin mixul de oregano si pune-le intr-un vas de yena. Topesteuntul si oarna-l peste pui. Lasa puiul sa stea asa timp de trei minute apoi toarna peste acesta apa, zeama de lamaie, rosiile taiate si usturoiul si coace totul la foc mic, timp de o ora si jumatate.
Intre timp, taie marunt patrunjelul, iar cand pieptul de pui este gata, presara patrunjelul deasupra.
Sursa foto principala: lifehack.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina